Konsepter

Vi tilbyr mer enn bare spill. Vi tar deg til en annen verden, og vi lar deg oppleve det fullt ut. Er du klar for spillet? La oss leke!

VR GAMES

VR GAMES er Norges første VR-opplevelsessenter. Vi tilbyr teknologisk avanserte og svært oppslukende VR-opplevelser. I vårt unike spill Space Mission kan du fly i verdensrommet, skyte med laser og jobbe på et lag med dine venner.

Lese mer

The Escape Games

The Escape Games tilbyr Norges beste escape room. Vi har samlet de beste spillelementene fra Tokyo til New York for å gi deg en uforglemmelig opplevelse! Vi har store rom med fengende historier, forseggjort innredning og mange interaktive sensorer!

Lese mer

Om oss

Games Factory leverer spennende live- og VR-spill i Norge. Våre spill er laget for å underholde, overraske og utfordre. Vi satser på konsepter som er innovative, engasjerende, morsomme å spille i lag og basert på den nyeste teknologien. Vi produserer våre spill i huset, og legger våre hjerter og sjeler i hver eneste detalj.

Lese mer

Våre kunder

Gavekort

Gift card

Gavekort fra Games Factory vil gi uforglemmelige opplevelser til dine kjære. Det er gyldig for alle våre spill og avdelinger. Du kan kjøpe gavekortet på nett, og få det tilsendt via e-post rett etter betaling.

Kjøpe

Team

Bli med på laget!

Games Factory har fagfolk som er lidenskapelig opptatt av spill, mennesker og teknologi. Vi stiller høye standarder for oss selv, og er stolte av opplevelsene vi leverer. Vi jobber hardt, vi jobber sammen, og vi har det gøy underveis. Bli med på laget! Vi leter etter gamemastere, tekniske koordinatorer og avdelingsledere.

Karriere hos oss

Franchise

Vi tilbyr franchise for alle våre konsepter. Du får et utprøvd konsept, kvalitetsspill, og god støtte fra vårt team av manusforfattere, designere, teknikere og forretningsrådgivere.

Ta kontakt

Kontakt oss