Om oss

Games Factory er et norsk selskap med et internasjonalt team. Vi har nå over 40 ansatte basert i Norge og Ukraina.

Games Factory leverer spennende live- og VR-spill. Våre spill er laget for å underholde, overraske og utfordre. Vi satser på konsepter som er innovative, engasjerende, morsomme å spille i lag og basert på den nyeste teknologien. Vi produserer våre spill i huset, og legger våre hjerter og sjeler i hver eneste detalj.

Våre nåværende konsepter er The Escape Games og VR Games i Oslo, Norge.

Vi vokser og ser hele tiden etter nye spennende underholdningskonsepter.

Følg med!

Konsepter

Vi tilbyr mer enn bare spill. Vi tar deg til en annen verden, og vi lar deg oppleve det fullt ut. Er du klar for spillet? La oss leke!

Lese mer

Team

Games Factory har fagfolk som er lidenskapelig opptatt av spill, mennesker og teknologi. Vi stiller høye standarder for oss selv, og er stolte av opplevelsene vi leverer. Vi jobber hardt, vi jobber sammen, og vi har det gøy underveis.

Lese mer

Gavekort

Gavekort fra Games Factory vil gi uforglemmelige opplevelser til dine kjære. Det er gyldig for alle våre spill og avdelinger. Du kan kjøpe gavekortet på nett, og få det tilsendt via e-post rett etter betaling.

Lese mer

Franchise

Vi tilbyr franchise for alle våre konsepter. Du får et utprøvd konsept, kvalitetsspill, og god støtte fra vårt team av manusforfattere, designere, teknikere og forretningsrådgivere.

Lese mer